Shanghai Walking Tour


Go to content

Ontdek Shanghai!

wandeling shanghai


Ontdek Shanghai!

Wandeltours voor iedereen?
De wandelingen zijn niet zwaar, gaan over normale verharde voetpaden en zijn voor jong en oud geschikt. Shanghai is vlak, de straten zijn soms glibberig als het heeft geregend. Makkelijke wandelschoenen of goede sandalen zijn wel een pré, vooral als het warm en vochtig weer is. Iedereen kan aan de tochten meedoen, ook voor de kleintjes is er veel te zien en te beleven.

Let wel; de trottoirs van Shanghai zijn op sommige plaatsen behoorlijk druk, niet alleen met voetgangers maar ook met fietsen, scooters of motorfietsen. Wees altijd waakzaam! In zo'n miljoenen stad als Shanghai is er niet altijd aan die drukte te ontkomen. Ook bij het oversteken gelden andere regels dan in Europa; hier geldt het recht van de sterkte! Automobilisten en brommersrijders lijken altijd voorrang te hebben op voetgangers. Tijdens onze wandeling zullen wij u er meer over vertellen.

Old City Shanghai - Yu Garden
chinees nieuwjaar

Eten en drinken

De wandelingen starten om 09.30 uur en we stoppen onderweg om ergens te lunchen of wat te drinken. Er is volop keus en alles is mogelijk, ook eventueel westers eten. De kosten van het eten en drinken zijn niet inbegrepen in de tour.

Vooral bij warm weer is het verstandig om drinken mee te nemen, maar in deze megastad is op elke straathoek wel iets te drinken en/of te eten te koop. Er kan dus altijd wel even gestopt worden om wat te kopen.

Verzamelpunt
De wandeltochten starten midden in het centrum van Shanghai (behalve de Qibao tour). U ontvangt na uw aanmelding de exacte gegevens in het Chinees en Engels. De verzamelpunten zijn goed bereikbaar met metro of taxi.

Prijzen

Per persoon - 300 RMB (bij minimaal 2 personen)
Groep
- prijs op aanvraag
Wandeling op maat - prijs op aanvraag

Kosten voor eten, drinken en eigen uitgaven zijn voor eigen rekening.

* Bovengenoemde prijzen zijn in
Renminbi (RMB), de chinese munteenheid.
Klik hier voor de actuele koers t.o.v. de Euro (onderaan de Links-pagina) *

Shanghai by night

......EN NATUURLIJK: VERGEET UW FOTOCAMERA NIET!!!

Deelname is op eigen risico

Shanghai Walking Tours

Welkom | Introductie | Wandelingen | Foto's | Wandel info | Contact | Links | Site Map


Back to content | Back to main menu